Inloggen
Search
Over Faraday Energy
Ons team

Over ons

Faraday Energy is een online webshop dat zich heeft gespecialiseerd in zonnepaneel-installaties op boten, campers en andere off-grid systemen.

Wij werken uitsluitend met A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen in de markt. In onze webshop vindt u o.a. glaspanelen, laadregelaars, omvormers en accu's van het Nederlandse merk Victron. In verschillende prijsklassen bieden wij een ruime keuze aan semi-flexibele zonnepanelen van Europese merken SunBEAM System, Victron, en ons eigen merk Faraday Energy. Al deze producten zijn CE gecertificeerd en hebben lange garanties waar u op kan terugvallen.

Daarnaast onderscheiden wij ons van concurrentie door uitgebreid advies en service (Bekijk onze Google Reviews). U krijgt bij ons de persoonlijke ondersteuning (net zoals in een fysieke winkel). Dit betekent dat wij:

  • uitgebreid de tijd nemen voor al uw vragen
  • uitstekende garantievoorwaarden bieden op de producten
  • kabels voor u op maat maken en voorzien van connectoren, kabelogen, zekeringen en accuklemmen (op verzoek)
  • Nederlandstalige aansluitschema's bijleveren
  • altijd onze beloftes na komen

Op onze Facebook en Instagram pagina zijn foto's en video's van installatie's te vinden van klanten die eerder bij ons hebben besteld. Ook hebben we een YouTube kanaal waarop o.a. installatievideo's te zien zijn. Door ons te volgen op één van de sociale media kanalen blijft u op de hoogte van onze nieuwste producten en nieuwe toepassingen op boten en campers.

Op onze bedrijfspagina in Google leest u ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan en kan u ook zelf ook een recensie achterlaten als u dat zou willen. Wij stellen elke vorm van feedback zeer op prijs.

Tot slot bieden wij meer specifieke informatie voor zonnepanelen op boten op onze website zonnepanelenopdeboot.nl en voor installatievoorbeelden op campers kan u terecht op zonnepanelenopdecamper.nl.

Wie doet wat

Maak kennis met ons team

Peter de Vries

Peter de Vries

Verkoopadviseur

Na mijn opleiding als technisch bedrijfskundige heb ik een aantal jaren gewerkt voor multinationals in de energie- en adviessector. Sinds 2014 werk ik samen met Bas met veel plezier aan ons eigen bedrijf gespecialiseerd in zonne-energie op boten en campers. Veel mensen vinden de techniek en de mogelijkheden van zonnepanelen erg interessant, maar zijn op zoek naar een stukje begeleiding en ervaring met betrekking tot het uitzoeken van het juiste type zonnepaneel, formaat en hoe dat het beste kan worden aangesloten. Ik vind het leuk om met klanten mee te denken en te kijken welke oplossing het beste bij hun (energie)behoefte past.

Bas Teunissen

Bas Teunissen

Verkoopadviseur

Toen ik in 2012 wilde gaan varen op mijn motorbootje en een lege accu had, verbaasde het me dat ik nog weinig oplossingen om me heen zag voor dit probleem. Samen met Peter ontstond het idee om een bedrijf op te richten gespecialiseerd in zonnepanelen op mobiele toepassingen. In de afgelopen 8 jaar groeide ons idee uit tot een volwaardig bedrijf. Natuurlijk heb ik zelf ook al jaren zonnepanelen op mijn eigen boot geïnstalleerd, en ben ik dus een wandelend uithangbord van het succes van onze onderneming. Met mijn interesse in technologische ontwikkelingen zorg ik dat wij als eerste van de nieuwste ontwikkelingen weten.

Jos Harmelink

Jos Harmelink

Medewerker Buitendienst

Jos Harmelink (bouwjaar 1979) is een echte camperzelfbouwer. Of hij nu slaapt in zijn Peugeot microcamper (bouwjaar 2014) of in zijn volledig omgebouwde Renault Master (bouwjaar 2006), hij is het liefste onderweg. Niet voor niets dat hij bij ons Medewerker Buitendienst is: op beurzen en bij camperbouw adviseert en inspireert hij graag wat de voordelen van zonnepanelen zijn.

Michelle Mulder

Michelle Mulder

Marketing

Michelle werkt parttime voor Faraday Energy en is verantwoordelijk voor de huisstijl, handleidingen, flyers en de folders.

Koos Mulder

Koos Mulder

Extern adviseur / Elektricien

Koos is van JK Solar Philippines en is extern adviseur voor Faraday Energy. Met inmiddels meer dan 40 ervaring in elektrotechniek is Koos van grote waarde voor ons team.

Josie

Josie

Extern adviseur

Josie is van JK Solar Philippines en is extern adviseur voor Faraday Energy. Door haar vele contacten in het buitenland kunnen we altijd juist inkopen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.