Ga direct naar productinformatie
1 van 1

SUNBEAMsystem

SunBeam Tough Fold 62Wp

SunBeam Tough Fold 62Wp

2 op voorraad

Normale prijs €239,00 EUR
Normale prijs €249,00 EUR Aanbiedingsprijs €239,00 EUR
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Rendement, Afmetingen & Gewicht

Per dag levert dit paneel maximaal 0 Wh (Watt-uren) / 0 Ah (Ampère-uren op 12V) aan energie in Nederland in de maanden april tot oktober.

Afmetingen (l * b * d): 850 mm * 420 mm * 2 mm
Gewicht: 1,5 kg


Eigenschappen

  • Krachtige Draagbare Energie: SunBEAM TOUGH FOLD zonnepanelen zijn ontworpen voor onderweg, bieden draagbare energieoplossingen voor jouw behoeften.
  • Verschillende Formaten Beschikbaar: De waterdichte FOLD serie is verkrijgbaar in vier verschillende formaten om aan diverse energiebehoeften te voldoen.
  • Compact en Draagbaar: Zelfs het grootste model, met 124.5W vermogen, is opgevouwen zo klein als een laptop, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is.
  • Robuust en Duurzaam: De panelen zijn volledig gelamineerd, waterdicht en zeer bestand tegen vuil en stof, waardoor ze perfect zijn voor avontuurlijke omgevingen.
  • Gemakkelijke Installatie: Voorzien van waterdichte MC4 stekkers met een quick release ontwerp, waardoor de installatie snel en eenvoudig is.

Beschrijving

Ontworpen voor wie onderweg zonne-energie nodig heeft, biedt de TOUGH FOLD serie van SUNBEAMsystem de perfecte oplossing. Beschikbaar in vier verschillende formaten, zijn deze waterdichte panelen ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke energiebehoeften. Met TOUGH FOLD hoef je alleen maar het paneel uit te vouwen, aan te sluiten en je bent klaar om op te laden!

Garantie

SUNBEAMsystem biedt een beperkte garantie van twee (2) jaar vanaf de datum van aankoop. Deze garantie kan worden verlengd tot vijf (5) jaar door het product online te registreren en akkoord te geven op de voorwaarden en de installatie-instructies.

Alle details bekijken