Inloggen
Search

Sikaflex 252 kit, 300ml (bevestiging spoilers voor campers)

SIKA-252

Sikaflex 252 kit, 300ml (bevestiging spoilers voor campers)
€ 17,50
Op Voorraad

Beknopte specificaties

Omschrijving

Toepassing: zonnepaneelinstallaties op campers met kunststof of aluminium montagespoilers en/of hoeksteunen (ABS) 

Kleur: wit of zwart (maak keuze in het menu)

Verpakking: 300ml

PRODUCTEIGENSCHAPPEN 
 • Hecht uitstekend op een breed scala ondergronden
 • In staat om hoge dynamische spanningen te weerstaan
 • Goed vullende eigenschappen
 • Kan worden overschilderd
 • Trillingsdempend
 • Elektrisch niet geleidend
Sikaflex®-252 is een elastische 1-component polyurethaan lijm speciaal ontwikkeld voor het lijmen van grote assemblagedelen van voertuigen. Het is geschikt voor het lijmen van gecoat staal, aluminium, glasvezel versterkte kunststoffen, keramische materialen en kunststoffen. 

TOEPASSINGSGEBIEDEN

Sikaflex®-252 is geschikt voor assemblages die worden blootgesteld aan dynamisch belastingen. Geschikte ondergronden zijn hout, metalen, in het bijzonder aluminium (ook geanodiseerde componenten), plaatstaal (ook gefosfateerd, verchroomd en verzinkt), metaalprimers en laklagen (2-componentensysteem), keramische materialen en kunststoffen. Vraag de fabrikant om advies voor gebruikt op materialen die gevoelig zijn voor spanningscorrosie. Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Testen met de gangbare ondergronden en onder de plaatselijke omstandigheden dienen te worden uitgevoerd voor het verzekeren van hechting en materiaal compatibiliteit.

VERWERKINGSMETHODE

Ondergrondvoorbehandeling
Oppervlakken moeten schoon, droog en vrij van vet, olie, stof en verontreinigingen zijn. De oppervlakte voorbehandeling hangt af van de specifieke aard van het substraat en is cruciaal voor een langdurige verbinding. Suggesties voor oppervlakte voorbehandeling kunnen worden verkregen uit de meest recente versie van de juiste Sika® Voorbehandelingstabel. Houd er rekening mee dat deze suggesties zijn gebaseerd op ervaring en dienen in elk apart geval geverifieerd te worden door testen op originele ondergronden.

Toepassing
Sikaflex®-252 kan verwerkt worden tussen 10 °C en 35 °C, maar houd rekening met veranderingen in reactiviteit en verwerkingseigenschappen. De optimale temperatuur van ondergrond en afdichtkit ligt tussen 15 °C en 25 °C. Houd rekening met het feit dat bij lagere temperaturen de viscositeit toeneemt. Laat voor een makkelijke verwerking de lijm acclimatiseren aan de omgeving.

Sikaflex®-252 kan verwerkt worden met een hand-, lucht- of elektrisch aangedreven zuiger lijmpistool of met een pomp installatie. De open tijd is beduidend korte in een vochtig klimaat. De delen dienen altijd binnen de open tijd te worden verbonden. Verbind geen delen meer bij huidvorming van de lijm.
 • Betrouwbaar & vakkundig personeel
 • Persoonlijk en uitgebreid advies
 • Zeer ruime keuze aan zonnepanelen
 • Niet goed - geld terug
 • Aangesloten bij Webshop Keurmerk
 • GRATIS verzending bij een orderbedrag vanaf € 250,00

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.