Inloggen
Search

Sika Aktivator 100, 30ml

SIKA-AKTIVATOR-100

Sika Aktivator 100
€ 12,50
Op Voorraad

Beknopte specificaties

Omschrijving

Sika Activator 100 is een reinigingsmiddel en hechtverbeteraar, speciaal ontwikkeld voor de voorbehandeling van hechtvlakken (o.a. geanodiseerd aluminium, roestvast staal, staal (thermisch verzinkt, elektrolytisch gegalvaniseerd), metaal met shopprimer, metaal met 2-componenten acryl/PU-lak) die veel gebruikt worden in de jacht-, scheeps- en camperbouw.

Wordt vaak gebruikt ter voorbereiding van Sika Primer 206 G+P en Sikaflex 292i.

Randvoorwaarden: Oppervlakken moeten droog en vrij zijn van olie, vet, stof en losse deeltjes zijn. Bij vervuilde, poreuze ondergronden dient het oppervlak afgeschuurd te worden tot stevig materiaal. Test altijd vooraf de compatibiliteit met de reinigingsproducten. 

Handeling vooraf: Schud de verpakking zeer grondig, totdat het mengballetje hoorbaar vrij ratelt. Blijf een minuut schudden. 

Verwerkingstemperatuur: 10 °C - 35 °C Verbruik: ca. 20ml/m² (afhankelijk van applicatiemethode en poreusheid van de ondergrond) 
Droogtijd (23 °C): Varieert van min. 10 tot 60 minuten, afhankelijk van ondergrond en klimaatomstandigheden. 

Kleur: zwart
Verpakking: 30ml

Led op! Sika Aktivators en primers zijn systemen die reageren in contact met vochtigheid. Voor behoud van de kwaliteit van het product is het belangrijk dat de verpakking onmiddellijk na gebruik goed wordt afgesloten. Bij regelmatig gebruik, dus bij diverse malen open en sluiten, adviseert Sikaflex om het product een maand na openen niet meer te gebruiken. Bij minder regelmatig gebruik adviseert Sikaflex het product twee maanden na aanbreken niet meer te gebruiken.  
  • Betrouwbaar & vakkundig personeel
  • Persoonlijk en uitgebreid advies
  • Zeer ruime keuze aan zonnepanelen
  • Niet goed - geld terug
  • Aangesloten bij Webshop Keurmerk
  • GRATIS verzending bij een orderbedrag vanaf € 250,00

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.