Inloggen
Search
Ons assortiment » Aanbiedingen » Monoflex 58Wp

Monoflex 58Wp

GSC-58

€ 359,00
Op Voorraad

Specificaties

 • Meer energieopbrengst iedere dag
 • Flexibel
 • Licht & dun
 • Ontworpen voor maritieme condities
 • Dubbelzijdige lijmlaag op achterkant zonnepaneel

Gioco Solutions
Dit semi-flexibele zonnepaneel van GiocoSolutions is uitgerust met de innovatieve G-Wire technologie. Hierdoor worden zogenaamde 'micro-cracks' en 'hot spots' sterk terug gedrongen door de bedrading wat resulteert in 1000 contactpunten per cel.

Alle panelen van GiocoSolutions zijn IEC gecertificeerd en bestand tegen (zoute) nevel; dus bij uitstek geschikt voor gebruik op boten. Het gewicht van dit type panelen is ongeveer 1/8 van dat van traditionele glaspanelen en bovendien zijn de panelen slechts 1,5mm dik waardoor ze nauwelijks opvallen. Omdat gebruik wordt gemaakt van sterke technopolymeren zijn de zonnepanelen geschikt om overheen te lopen. Alle panelen zijn tot 15% buigzaam en op alle ondergronden toe te passen. Door gebruik te maken van high-end monokristallijne zonnecellen ligt het cel-rendement tenminste op 20% waardoor meer effectief oppervlak ontstaat. 

G-Wire
De G-Wire-technologie is het vlaggenschip van Gioco Solutions. Deze gepatenteerde technologie is de enige ter wereld die de kwaliteit van contactloze lasverbindingen combineert met de schaalbaarheid van technologie die van toepassing is op elk type cel. Hierdoor is Gioco Solutions in staat zijn om elk type en grootte zonnecel te gebruiken.

De kerntechnologie van GiocoSolutions (G-Wire) is een revolutionair verbindingsproces voor de productie van zonnepanelen. Standaard verbindingen (busbanen) worden vervangen door 18/24 microdraden die de energie meer verspreid opvangen en de zonnecellen versterken. De superieure prestaties van de G-Wire vertalen zich in zeer hoge paneel-efficiëntie, terwijl de negatieve effecten van de traditionele busbanen aanzienlijk worden verminderd.

De 18/24 microdraden worden op een uiterst zorgvuldige manier parallel geplaatst en op hun plaats gehouden door 2 transparant vellen. Deze assemblage van foliedraad (FWA) is de elektrische geleider, ontworpen met chirurgische precisie, om de zonnecellen met elkaar te verbinden en de noodzaak van busbanen te elimineren.

Optioneel mee bestellen: 

 • GSR Step Up laadregelaar 12/24V (MPPT)
  GSR laadregelaar 12/24V is een step-up laadregelaar voor PV installaties die beschikt over 'maximum power point tracking' (MPPT). Ongeacht de accuspanning laadt de laadregelaar altijd met maximaal vermogen van het zonnepaneel. Een unieke eigenschap van deze step-up laadregelaar is dat hij de accu gaat laden bij 2 Volt spanningsverschil uit het zonnepaneel waar dat bij andere step-up laadregelaars vaak pas bij 5 Volt spanningsverschil gebeurt. Voor kleine zonnepanelen van het merk Gioco Solutions (tot 80Wp) is dit een belangrijke eigenschap omdat deze panelen werken met lage uitgangsspanningen.
 • Kabelsets
  Kabelset 1: UV- en weersbestendige solarkabel (4mm2), 2 x 5m met MC4-connectoren (zonnepaneel -> regelaar)
  Kabelset 2: rood/zwarte accukabels (4mm2), 2 x 3 met (zweef)zekering en M8-ogen (regelaar -> accu(bank))
 • Betrouwbaar & vakkundig personeel
 • Persoonlijk en uitgebreid advies
 • Zeer ruime keuze aan zonnepanelen
 • Niet goed - geld terug
 • Aangesloten bij Webshop Keurmerk
 • GRATIS verzending bij een orderbedrag vanaf € 250,00

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.